Willem J Overvliet

Even voorstellen, mijn naam is Willem J Overvliet. Mijn dorst naar heelheid brachten mij ooit in contact met therapiegroepen en inspireerde mij  zelf therapeut te worden. Ik volgde diverse opleidingen in Reichiaanse-en Transpersoonlijke therapie. Sinds 1976 ben ik actief in de therapiewereld. Gedurende die periode ben ik langzamerhand gekomen tot een stijl van werken die ik Reichiaanse lichaamsgerichte therapie noem. Het  borduurt verder op het gedachtegoed van Wilhelm Reich en gebruikt  methoden, die voornamelijk  lichaamsgericht werken. Hierbij wordt de mens als totaliteit van lichaam, en geest benaderd.
Deze methoden zijn direct, dichtbij, intensief en diepgaand. Steeds meer mensen vragen specifiek naar lichaamsgerichte therapie . Want praten doen ze al jaren en meestal in vruchteloze vicieuze cirkels. Inmiddels is mijn praktijk na 46 jaar per 01-01-2023 gesloten en geef ik alleen nog een opleiding in Reichiaanse lichaamsgerichte therapie  Deze website draagt dus de handtekening van meer dan zes en veertig jaar ervaring. Het geeft uitgebreide informatie voor vakgenoten in de geestelijke en lichamelijke gezondheid, maar ook voor andere belangstellenden.

Gepubliceerd door

Willem Overvliet

Ik help je om je adem te bevrijden van alles wat je is opgelegd,maar ook van wat je jezelf hebt opgelegd. Zodat je weer vrij en onbevangen kunt leven.

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten